spacende istediğin şarkıyı çaldır....

|

evet arkadaşlar konun içeriğini yine değişiyorum yeni bulduğum bişeyi paylaşmak istedimİlk önce TIKLA sitesini açıyoruz. Bu site, üyelerine 100MB’a kadar herhangi bir formatta dosyayı upload etme imkânı sunuyor. Kötü tarafı da, 500MB Bant genişliği sınırlaması var. Ancak sitenin transfer hızı gayet iyi. Bu da herhangi bir parçayı kesintisiz olarak dinleyebilmek demek. Şimdi bu siteye nasıl üye olacağınızı anlatacağım:
Üye olmak için “Register Now!” linkine tıklıyoruz. Açılan pencerede istenilen bilgileri giriyoruz.

Username (kullanıcı adı): Bu kısma kendi belirleyeceğiniz bir kullanıcı adı girin

Password (şifre): Hesabınıza ulaşmak için belirlediğiniz bir şifre girin
Confirm Password (Şifreyi doğrula): Aynı şifreyi tekrar yazın
Email address (Email adresi): Kullanmakta olduğunuz Email adresinizi girin.

Bilgileri doğru bir şekilde doldurduysanız, belirttiğiniz Email adresine hesabınızı aktifleştirmek için bir Email gönderilecek. Bu maili açın ve hesabınızı aktifleştirmek için, mailde bulunan linke tıklayın. Artık hesabınız kullanılabilir durumda.


şimdi upload etmek için login olmalıyız daha sonra üstte upload yazısı var ona tıklayın.açılan sayfada up yours(upolad)! yazısına tıklayın ve gözat deyip istediğiniz parçayı seçin.sonra tekrar up yours(upload) tıkayın be biraz bekleyin.[IMG] Dosyamızın URL’si[/IMG] bu şekilde link verecek size siz .[IMG][/IMG] bu kısımların arasında kalan bölümü kopyalayıp spacenize yapıştıracaksınız.olay bu kadar.bakmayın bu kadar uzun yazığıma uygulamaya koyulunca göreceksiniz ne kadar basit olduğunu hadi kolay gelsin

0 yorum:

Sitemize destek olmak istiyorsanız eğer alttaki kodu sitenize ekleyebilirsiniz.