Acemİler İÇİn Space !!!

|

Resim yüklemek için ilk önce space’ne giriyoruz. Anasayfada bulunan “Photos”a(fotoğraflar)tıkla.Resimlerin bulunacağı, yükleyeceğin sayfa açılacak.İlk önce albüm yaratman gerekli.
“Create”e tıkla. Burada albüm başlığı yazan yere oraya albümünün başlığının ne olmasını istiyorsan onu yaz.daha sonra ''add shop''(fotoğraf ekle yazar seninkinde ona bas) tıkla.Tıkladığın zaman küçük bir pencere açılacak ve ActiveX denetimi yükleme isteyecek. Yukarıda; Bu site aşağıdaki ActiveX denetimlerini gerektirebilir. ‘Microsoft Corporation MSN’ - ‘MSN
Photo Upload Control’, Yüklemek için burayı tıklatın”ı bulun ve 1 kere tıklayıp “ActiveX denetimini yükle”yi seç.Seçtikten sonra küçük bir pencere daha açılacak. Burada ise “Bu Yazılımı yüklemek istiyormusunuz” diye bir mesaj gelicek. Buna “Yükle” diyor ve geçiyorsun.bu yazılımın yüklenmesi gerek yoksa foto koyamazsın.Karşında resimleri yükleyeceğin pencere gelicek. Sol taraftan resimlerinin bulunduğu klasörü seçiceksin. Seçtikten sonra sağ tarafta klasörün içindeki resimler listelenecek. Eklemek istediğin resimlerin sol üstündeki kutucuğa 1 kere tıklayacaksın, tick işareti çıkacak. Daha sonra sağ üstteki “Upload Now”a(seninkinde üstte şimdi yükle yazar oraya bas.) tıkladığını zaman resimleri yüklemeye başlacaktır.resimlerin yüklendi.
Aynı yolla daha çok resim yükleyebilir, daha çok albüm yaratabilirsin.işlemlerin bittikten sonra ''save and clos''(kaydet ve kapat yazar ona bas.) buna bas yeterli.

0 yorum:

Sitemize destek olmak istiyorsanız eğer alttaki kodu sitenize ekleyebilirsiniz.